Werkwijze

image

Transparantie onderscheidt ons

De start van een prettige, duurzame samenwerking begint in het voortraject. Met heldere afspraken en transparante prijsopgaven weet u altijd precies waar u aan toe bent.

 

Werving en selectie: de juiste persoon op de juiste plek

Alles staat of valt met een goede match tussen opdrachtgever en werknemer. Een schoonmaakmedewerker passend bij uw bedrijfscultuur en gekwalificeerd om de hoogst mogelijke efficiëntie in schoonmaakwerkzaamheden te bereiken. En dat heeft een positief effect op zowel prijs als kwaliteit.

 

Maatwerk: uw bedrijfscultuur staat centraal

Bij inrichting der werkzaamheden spelen wij optimaal in op de aard van uw organisatie en de hierbij behorende branchegerelateerde facilitaire uitdagingen. Professionele schoonmaakmiddelen in combinatie met innovatie schoonmaakmethodieken resulteren in de hoogste m2-prestaties, zonder in te leveren op kwaliteit.

image

Daadkracht: altijd een direct aanspreekpunt

Met een vast aanspreekpunt voor al uw facilitaire vragen is de juiste persoon altijd binnen handbereik om uw vragen te beantwoorden en waar nodig bij te sturen. Proactiviteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Continuïteit: wat goed is moet goed blijven

Alleen vertrouwde gezichten op de werkvloer. Bij verlof of ziekte wordt een vervanger geregeld voor de vaste schoonmaakkracht. Persoonlijke betrokkenheid dus, niet alleen bij opstart van de werkzaamheden maar voor de gehele duur van de samenwerking!

Bekijk schoonmaak

Benieuwd hoe SDO hoge kwaliteit combineert met lage kosten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken.

Contact opnemen

Martin Schneider

Vragen? Bel gerust! Bel +31 (0)495 534812