image

Over SDO Schoonmaak

Maatwerk in mensen en in middelen

SDO Schoonmaak is in 1994 opgericht door Rob Oosting. SDO is een hecht familiebedrijf met een uitgesproken karakter. We staan voor daadkracht en hebben altijd oog voor innovatie . Geen ‘van-het-kastje-naar-de-muur-cultuur’, maar één direct aanspreekpunt voor al uw facilitaire vragen en uitdagingen. Onze persoonlijke aandacht en onze directe verbinding met de werkvloer zorgen voor de hoogste mate van kwaliteit en efficiëntie binnen de schoonmaakwerkzaamheden. Vanuit die basis houden we ons motto in ere: alle partijen moeten erop vooruit gaan.

Bekijk onze diensten

Zo zorgt SDO voor kwalitatief schoonmaakonderhoud

  • Meer dan 50 jaar ervaring, kennis en kundealle expertise onder één dak met enkel vaste aanspreekpunten en vertrouwde gezichten.

  • Ziekteverzuim < 2%.SDO Schoonmaak kent sinds de opstart in 1994 een ziekteverzuim lager dan 2%, uniek in de branche. We zorgen ervoor dat het onze mensen aan niets ontbreekt om met plezier – hun vak te kunnen uitoefenen. En dat komt ten goede aan zowel kwaliteit als continuïteit.

  • Laag verloop medewerkerswe zijn er trots op dat 42% van onze collega’s al langer dan 5 jaar bij ons in dienst is. 18% van onze collega’s is zelfs langer dan 10 jaar in dienst!

  • Laag verloop klanten34% van onze opdrachtgevers is al meer dan 10 jaar tevreden klant. Meerdere samenwerkingen vinden zelfs hun oorsprong in 1994, toen SDO van start ging. Vanaf het allereerste begin tot de dag van vandaag werken we met plezier en tevredenheid samen.

  • Altijd één contactpersoon met de juiste bevoegdhedende operationeel manager fungeert als direct leidinggevende binnen de werkzaamheden. Altijd één vast aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als werknemers.

image

OSB-Keurmerk

SDO Schoonmaak is aangesloten bij brancheorganisatie OSB. We onderschrijven de speerpunten van de OSB rondom dienstverlening, personeel en administratie. Met trots dragen we dan ook het OSB-Keurmerk, want dat is een garantie voor de kwaliteit van onze diensten. Met SDO bent u dus verzekerd van professioneel schoonmaakonderhoud en goed werkgeverschap.

Werkwijze Schoonmaak